is3 (is3) wrote,
is3
is3

They don’t even give me rest, all the time they climb into my personal space.
Limbani
Они даже не дают мне отдохнуть, все время лезут в мое личное пространство.
Лимбани
Image/photo
#^https://www.dailymotion.com/video/x76lxuk
At the zoo, guests can pay to pet and take photos with exotic animal residents, including tigers and monkeys — a practice commonly associated with abuse and exploitation. Despite the zoo’s supposed mission to educate people and conserve chimps, experts say it’s doing the exact opposite.


https://www.thedodo.com/in-the-wild/zoo-chimp-Limbani-abuse-miami


В этом зоопарке гости могут расплатиться с домашними животными и сфотографироваться с экзотическими обитателями, в том числе с тиграми и обезьянами - практика, обычно связанная со злоупотреблениями и эксплуатацией. Несмотря на предполагаемую миссию зоопарка по обучению людей и сохранению шимпанзе, эксперты говорят, что это происходит с точностью до наоборот.

#animatedgif #capitalism #chimpanzee #exploitation #hominid #revision #science #slavery #smartphone
Tags: #animatedgif, #capitalism, #chimpanzee, #exploitation, #hominid, #memory, #numbers, #revision, #science, #slavery, #smartphone
Subscribe

  • (no subject)

    Члены миссии Аполлон-11 брали с собой на Луну только всё самое необходимое. Как это широко известно, они взяли с собой флаг США и, как заявляется,…

  • (no subject)

    Exactly three years ago in the United States, the Brookings Institution, one of the most important think tanks specializing in social sciences,…

  • (no subject)

    Ровно три года назад в США Брукингский институт, один из важнейших аналитических центров (think tank), специализирующийся на общественных науках,…

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments